ACTIVITIES

As counselor to be pelbagai aktiviti yang perlu kami lakukan..antaranya melaksanakan program-program di sekolah. berikut adalah antara program yang telah saya jalankan:


Pada 22 Oktober 2011, saya telah mengikuti program Menjana Generasi Felda Gemilang di SK Behrang. Peserta yang terlibat ialah murid-murid darjah 4, 5 dan 6 iaitu seramai 60 orang. Saya selaku AJK Aktiviti perlu bertanggungjawab sepenuhnya dalam aktiviti yang dijalankan. Kami menjalankan aktiviti hanya dalam sehari sahaja dan kesemua aktiviti adalah dibawah tanggungjawab saya sebagai AJK Aktiviti. Dalam tentatif yang dibincangkan bersama Pengarah Program, kami telah bersetuju untuk menjalan 5 aktiviti iaitu memuatkan 7 LDK..
i- LDK 1 : Ice-breaking
ii- LDK 2 :  Pakuku Sayang
iii- LDK 3 : Sekolahku Sayang
iv- LDK 5 : Kapal Karam
v- LDK 6 : Telefon Rosak
xi- LDK 7: KembaRUN
Disini saya sediakan montaj yang berjaya kami pertontonkan kepada Guru Besar SK Behrang di Majlis Perasmian Penutupan Program ini.

PERJALANAN BERMULA

BARU TIBA DI SEKOLAH


PENDAFTARAN

MENJADI KETUA FASILITATOR


ICE BREAKING


AKTIVITI 'PAKUKU SAYANG'

aktiviti KEMBA'RUN'

reaksi murid sewaktu majlis penutupan program

fasilitator bersama GURU BESAR & HEM SK BehrangTindak balas yang diterima juga amat memberangsangkan hasil borang penilaian yang diisi oleh murid-murid tahun 4, 5 dan 6 SK Behrang. Antaranya ialah:

sekian, terima kasih...